Het basis-pakket

Een betaalbaar en compleet basis-pakket voor jouw online identiteit of onderneming. Hieronder vindt je alle diensten die je ontvangt bij aanschaf van dit pakket. Heb je meer vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen via het onderstaande formulier.

Tijdelijk

€ 450,-

 • Domeinregistratie

  Bij een website heb je allereerst een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is erg belangrijk, soms wil je je richten op zoekmachine optimalisatie door zoekwoorden te gebruiken, soms op je merknaam en soms iets anders. Ik help je bij deze beslissingen en zorg voor de registratie en het instellen van de technische aspecten.

 • E-mail setup

  Ik help je met het instellen van een e-mailadres op een provider naar jouw keuze (of dit ik aanbeveel), meestal is dit Google for Business, Microsoft 365, of bij de provider waar je zit met je webhosting. Dit adres zal ook gebruikt worden voor de berichten die gebruikers van de website sturen zoals een contact formulier.

 • Zoekmachine optimalisatie

  Ik zorgt dat de website beschikt over de middelen voor een goede zoekmachine optimalisatie. Onthoud wel dat een goede ranking in Google blijvend onderhoud, nieuws en updates vereist.

 • Bezoekersanalyse

  Je wilt natuurlijk bij kunnen houden hoe goed jouw website het doet en welke berichten of pagina’s de meeste bezoekers trekt zodat je daarop kan inspelen. Je wordt voorzien van een Google Analytics profiel waar je de meest uitgebreide analyse op los kan laten. Ook krijg je binnen jouw website een simpele weergave zodat je, als je Google Analytics te ingewikkeld vindt, ook makkelijk een bezoekersaantal kan zien.

 • Hosting Setup

  Ik zal digitale omgeving waar de website op komt klaarmaken voor de website. Hierbij komt de database en komen enkele beveiligingsaspecten aan te pas.

 • Website

  Ik installeer en configureer de website op de manier die wij hebben afgesproken. Ik zorg dat de basis layout van de website overeenkomt met jouw wensen, denk hierbij aan een homepage, een contactpagina, een over ons pagina en bijvoorbeeld een nieuwsberichten pagina.

 • Beveiliging

  Je wilt natuurlijk niet dat je website gehackt wordt. Ik installeer en configureer beveiligingsmiddelen zodat het kwaadwillenden vrijwel onmogelijk gemaakt wordt.

 • Back-up Schema

  Ik stel een back-up schema in voor de hele website. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren kunnen we de website altijd herstellen naar eerdere versie.

De perfecte startpositie voor jouw online identiteit

Wat is niet inbegrepen

Het moet natuurlijk ook duidelijk zijn welke kosten en welke diensten er niet bij het basis-pakket zitten.

Allereerst schakelen we een externe hostingprovider in, deze zijn kosten zijn meestal jaarlijks (rond de €30,- á €40,-) en zijn niet inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de jaarlijkse kosten van de domeinnaam (rond de €9,-).

Het is belangrijk dat de website persoonlijk wordt. Ik zal bij oplevering de website met voorbeeldteksten een dummyteksten vullen zodat je een idee hebt van de vorm waarin we de website gaan gieten. Ik zal zo vroeg mogelijk in het ontwikkelproces vragen naar teksten en foto’s. Zodat jij de tijd krijgt deze te maken voordat ik de website oplever. Er zijn natuurlijk wel mogelijkheden voor het laten schrijven van teksten voor jouw website door SEO specialisten (zoekmachine optimalisatie specialisten), maar deze liggen buiten het basis-pakket.

De website zal ook beschikken over middelen waarmee je zoekmachine optimalisatie kan uitoefenen. Als je zelf de inhoud wil beheren van je website zal ik je voorafgaande meerdere gidsen sturen over hoe de middelen gebruikt kunnen worden.

Binnen de lijnen van dit pakket valt alleen basis zoekmachine optimalisatie voor elke hoofdpagina en het instellen van deze middelen en website instellingen. Zeker als je nieuwsberichten gaat schrijven voor je website is het zaak dat je je verdiept als je succesvol wilt zijn en hoog in de zoekmachineresultaten terecht wilt komen. Buiten dit pakket om kan ik je uiteraard met alles helpen waar je behoefte aan hebt.

Zij gingen je voor

Heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact op. Stel jezelf voor en stel alle vragen die je hebt. Ik zal zo spoedig mogelijkheid antwoorden zodat we kunnen zoeken naar een oplossing die bij jou past.

4 + 1 = ?

2017 © GeusMedia - Alle rechten voorbehouden.