Freelance WordPress ontwikkelaar

Ik werk regelmatig met webdesign-bureau’s en andere freelancers samen om mooie designs te vertalen naar WordPress thema’s. Als jij een ervaren WordPress-ontwikkelaar zoekt kan ik met mijn 8 jaar ervaring deze rol waarschijnlijk vervullen.

Inmiddels heb ik een groot aantal thema’s ontwikkeld waar vaak ook maatwerk functionaliteiten aan te pas komen. Elke klant is immers anders en ik denk graag met je mee over knelpunten of andere uitdagingen.

Gezien veel van deze thema’s gemaakt zijn voor webdesign-bureau’s stuur ik alleen op verzoek een portfolio met recente projecten en staan deze niet op mijn website. Ik lever thema’s altijd zonder GeusMedia kenmerk op of met branding van het webdesign-bureau/freelancer.

Er bestaat altijd de kans dat ik de komende weken volgeboekt zit met projecten. Het handigst is om even een e-mail te sturen met een korte beschrijving van het project en verwachte planning en deadline. Daaruit kan ik snel opmaken of ik tijd heb om het project uit te voeren en, als de beschrijving uitgebreid genoeg is, ook een prijsindicatie/offerte opmaken.

Voor vragen kun je altijd mailen naar brian@geusmedia.nl of bellen naar 06 – 128 448 25

De behandeling die jouw design verdient

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Designs worden meestal aangeleverd is Photoshop format. Houdt rekening met klik en hover-acties, bij voorkeur met de lagen in sub-mappen. Als deze acties niet aanwezig zijn zal ik improviseren met passende styling.

Houdt ook rekening met responsive designs en met voorkeur een gridstructuur. Ik werk bijna altijd met Bootstrap (3.3.7). Dus het aangeven van breedte van kolommen en gutters is ook belangrijk. Als dit niet aangeleverd wordt zorg ik voor een zo goed mogelijke oplossing die het dichts bij jouw design komt waardoor de website wel responsive wordt.

Logo’s het liefst aanleveren in drukwerk format (gevectoriseerd) en afbeeldingen in voldoende resolutie.

Als er fonts gebruikt zijn waar een commerciële licentie voor nodig is deze ook graag aanleveren via het webfont .ttf, .otf bestanden (of natuurlijk complete documentatie).

Tarief

Hiernaast vind je mijn uurtarief. Dit tarief pas ik toe op mijn urencalculatie die ik opmaak uit de aangeleverde projectbeschrijving. Bij projecten reken ik voorafgaande 40% van het totale offertebedrag.

  • Uurtarief
  • 50,-
  • Maatwerk Projecttarief
  • Op offertebasis

Heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact op. Stel jezelf voor en stel alle vragen die je hebt. Ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden.

1 + 2 = ?

2017 © GeusMedia - Alle rechten voorbehouden.