Advocatenkantoor Louwerse

Voor Advocatenkantoor Louwerse kreeg ik in de beginfase de vrije keus om te starten met wat mij geschikt leek. De klant was op dat moment erg druk en vertrouwde op mijn ervaring. Zelf heb ik een thema uitgekozen wat een zakelijk maar ook onderscheidend was. Uiteraard was het zaak dat de bezoeker meteen kon zien waarin het advocatenkantoor gespecialiseerd is en wat hij of zij kan verwachten.

Responsive ontwerp

Natuurlijk was het belangrijk dat ook mobiele en tablet bezoekers alle informatie kunnen lezen zonder last te hebben van het design. De desktop-weergave van deze website beschikt over grote delen witruimte en schuine lijnen. Op de mobiele weergave zijn deze rechtgetrokken om de bezoeker beter te dienen.

PREMIUM THEME

RESPONSIVE

TILTED

BASIS-PAKKET

Duidelijke informatie

Bij advocatenkantoren is specialisatie key. Op de homepage is dan ook de eerste informatie die je leest de specialisaties waarover het kantoor beschikt. Daarnaast wordt er ook meteen doorgelinkt naar uitgebreidere informatie over deze vakgebieden. Daarnaast beschikt de website uiteraard over een simpel contactformulier op de homepage en uitgebreidere contactinformatie op de contactpagina.

Premium Thema

Voor Advocatenkantoor Louwerse heb ik een Premium thema geselecteerd. Waarbij ik de focus gelegd had op zakelijk maar onderscheidend. De schuine lijnen doorbreken het traditionele statische webdesign.

2017 © GeusMedia - Alle rechten voorbehouden.