Istec International

De Istec International website heeft een maatwerk design waarbij veel gelet is op het uitstralen van rust en het snel vinden van specifieke informatie in de vorm van downloads en productinformatie.

Responsive ontwerp

De website is volledige responsive geprogrammeerd. Het is belangrijk dat alle functies van de website behouden worden als iemand de website op de telefoon benaderd. Dit geldt ook voor het download gedeelte, ook omdat het voorkomt dat productinformatie wordt gedownload via tablets op de werkvloer van de klanten van Istec International waarbij onmiddellijk de informatie nodig is.

MAATWERK ONTWERP

RESPONSIVE

DOWNLOADS MODULE

MEERTALIG

Modulaire blokken

Dit ontwerp maakt veel gebruik van een blokkenstructuur. Deze blokken zijn modulair wat vooral goed te zien is op de voorpagina. Door de masonry plugin worden de blokken bij het veranderen van de breedte van de website live geüpdatet. Bij het gebruik op een tablet is dit bijvoorbeeld te zien bij het veranderen van oriëntatie.

Producten & downloads module

Er is een uitgebreide producten en downloads archief. Hierbij kunnen producten worden aangemaakt met hun eigen maatwerk pagina. Aan deze pagina worden vervolgens merken en modellen gekoppeld waardoor een hiërarchisch archief ontstaat waar op een logische manier door te zoeken is. Vervolgens kunnen er ook downloads aangemaakt worden, dit is simpelweg een bestand met een titel. Deze download kan dan aan één of meerdere producten gekoppeld worden zodat de webmaster niet meerdere malen het bestand hoeft up te loaden als het van toepassing is op meerdere producten. Dit scheelt werk, veel ruimte op de webserver en ook zal Google geen duplicaten indexeren.

Uitgebreid en responsive menu

Het menu op de website is ook samengesteld op een manier waardoor het producten en downloads archief goed te navigeren zijn. Het menu veranderd voor mobiele gebruikers in een dropdown menu waardoor het makkelijk te gebruiken is.

2017 © GeusMedia - Alle rechten voorbehouden.